Usungan: Pameran Breathing the Waves, Gdanks,Poland - Mohamad Faizuan, Mat (2022)
Usungan adalah sebuah karya video pendek yang dihasilkan untuk pameran antarabangsa di Poland. Pameran ini adalah usahasama Universiti Putra Malaysia, Universiti Kebangsaan Malaysia, Universiti Malaysia Sarawak, Universiti Teknologi MARA dan Universiti Tenaga Nasional.