Lawatan Penanda Aras Guru Bimbingan Dan Kaunseling Sekolah Menengah Negeri Perlis 2013 ke Jabatan Kaunseling, FSKPM, 23 Ogos 2013 - Facultyof Cognitive Sciences &, Human Development (2013)
Lawatan Penanda Aras Guru Bimbingan Dan Kaunseling Sekolah Menengah Negeri Perlis 2013 ke Jabatan Kaunseling, FSKPM pada Jumaat, 23 Ogos 2013