Lelaki Jururawat: Hikayat yang Jarang Didendang - Mohammed Rasheedan, Ellin (Kopi Cetak Sdn Bhd, 2017)
Buku ini ditulis untuk membesarkan jiwa-jiwa jururawat yang 'mengecut' disebabkan fenomena rasa rendah diri yang melampau, sehingga hanya mampu menjadi mak atau pak turut dalam pengurusan pesakit.