Keusahawanan dan Keusahawanan Sosial: Teori, Praktis dan Kajian Kes - Mohd Kamal Muhsin, Mohd Yunus; Lukman Z, Mohamad; Mazdan, Ali Amaran (UNIMAS Publisher, 2019)
Buku ini membincangkan bidang keusahawanan dan keusahawanwan sosial secara teori dan praktikal. Pemusatan buku ini adalah memfokuskan kepada perkembangan keusahawanan secara kontemporari. Melalui pembacaan dan pemahaman buku ini, pelajar diharap mendapat pendedahan seterusnya mengenai isu-isu semasa dan perkembangan dalam bidang keusahawanan secara menyeluruh.