Keusahawanan Konsep Dan Asas Pengurusan - Mohd Kamal Muhsin, Mohd Yunus; Lukman Z, Mohamad; Mazdan, Ali Amaran (UNIMAS Publisher, 2019)
Buku ini membincangkan bidang pengurusan keusahawanan secara teori dan praktikal. Pemusatan buku ini adalah memfokuskan kepada perkembangan keusahawanan secara kontemporari. Melalui pembacaan dan pemahaman buku ini, pelajar diharap mendapat pendedahan seterusnya mengenai isu-isu semasa dan perkembangan dalam bidang keusahawanan secara menyeluruh. Buku ini ditulis dan direka bentuk khas untuk kegunaan pelajar samaada di peringkat ijazah mahupun pascasiswazah dimana teori dan praktikal dirujuk dengan sumber yang sahih dan mengikut perkembangan semasa. Oleh itu, penulis berharap pelajar mampu untuk memahami pengurusan keusahawanan dengan lebih mendalam lagi.