Eksplorasi Pencahayaan Dan Teknik Gerak Pegun Dalam Shadow Play - Vivianna, Musa (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2016)
'Fly', merupakan sebuah karya hasil daripacla kajian berdasarkan eksperimentasi terhadap bayang-bayang menerusi seni cahaya yang dipersembahkan melalui seni pemasangan. Hasilnya, karya dicipta berbentuk naratif dan mengaplikasikan teknik animasi gerak pegun sumber daripada cahaya lampu yang diprogramkan. Kerdipan dan imej burung terbentuk serta menampakkan pergerakkan bagi menarik minat audien untuk menontonnya.