Unimas, Jepun bertukar maklumat - Soubakeavathi, Rethinasamy; Gabriel, Lilhan; Dayang Hartijah, Abang Ahmad; Damien, Mikeng; Nurul Huzaimah, Hussien; Liyana, Rosli; Keezrawati, Mujan Yusuf; Joseph, Ramanair (Sarawak Voice, 2021)
OTA SAMARAHAN: Pandemik Covid-19 tidak menghalang usaha sama Universiti Malaysia Sarawak (Unimas) dan Universiti Utsunomiya, Jepun (UU) meneruskan program EduTour 2021 secara norma baharu dalam talian.