Garis Panduan Penggendalian aktiviti semasa dan pasca tempoh PKPP di FSKPM (Covid 19) - Abang Ibrahim, Dayang Kartini (FSKPM, UNIMAS, 2020)
Garis Panduan ini bertujuan untuk menerangkan tentang pengurusan dan pengendalian aktiviti pelajar dan warga di FSKPM pada dan selepas tempoh perintah kawalan pengerakan pemulihan.