Kokurikulum Berkredit Pelaksanaan Kursus dan Adaptasi Pendidikan Berasaskan Hasil - Teo, Delsye Ching Lee; Gaddafi, Ismaili; Rasidah, Abd Wahab; Roslan, Ali (UNIMAS Publisher, 2020)
Kursus Kokurikulum Berkredit merupakan kesinambungan kepada Kursus Kemahiran lnsaniah yang bermatlamat untuk mempertingkatkan kebolehpasaran para graduan daripada pelbagai bidang disiplin. Buku ini mengandungi ciri-ciri serta kaedah pengajaran yang berlandaskan pendekatan OBE dan sistem pentaksiran dan penilaian yang komprehensif. Buku ini diharapkan dapat menjadi panduan dan rujukan oleh universiti awam dan institusi-institusi pengajian awam lain di Malaysia.