My Malaysia Day: DIARY OF AN ARTIST - Rahah, Hasan (Lee Ming Press Sdn Bhd, 2021)
Pameran ini merupakan program bersempena Hari Malaysia yang disambut pada setiap bulan September, telah menandakan sejarah istimewa kepada penyatuan negerinegeri di Malaysia pada 16 September 1963. Demi mengingati hari yang amat bermakna kepada setiap warganegara walau di mana mereka berada terutamanya di Bumi Kenyalang, golongan artistik seni rupa ini mempersembahkan karya-karya yang mengindikasikan identiti mereka selain sebagai rakyat Malaysia yang taat dan setia kepada tanah air tercinta. Karya-karya yang terhasil adalah suatu apresiasi kecintaan terhadap keindahan yang memenuhi alam persekitaran dan kehidupan dari bermulanya keberadaan pengkarya di bumi yang bertuah ini sehinggalah kini.