Cokmar UNIMAS dan Meja Cokmar UNIMAS - Saiful Bahari, Mohd Yusoff
Penghasilan video memaparkan inovasi penghasilan cokmar UNIMAS dan meja cokmar UNIMAS hasil rekaan PM Dr. Saiful Bahari Mohd Yusoff. Inovasi ini telah cipta pada tahun 2016 dan digunakan sehingga kini dalam adat istiadat konvokesyen UNIMAS.