Tukun Kulit Kerang - Mohd Yusoff, Saiful Bahari
Penghasilan video memaparkan pelabuhan tukun kulit kerang UNIMAS yang dihasilkan oleh kumpulan UNIMAS yang diketuai oleh PM Dr. Saiful Bahari Mohd Yusoff (UNIMAS) dan dibantu oleh Jabatan Perikanan Laut Sarawak (JPLS). Penghasilan tukun kulit kerang UNIMAS dibiayai oleh Bank Islam (AMAL) bagi membantu melindiungi dan meningkatkan kualiti hidupan laut di Sarawak melalui tukun kulit kerang UNIMAS. Tukun-tukun juga membantu penghasilan coral-coral di perairan laut Sarawak. Dengan wujudnya tukun-tukun inilah nelayan-nelayan kampung dapat memperolehi ikan-ikan dan hidupan laut yang lebih bermutu dan banyak.