Soft Stretcher dan Dead Body Protector (DBPRO) - Saiful Bahri, Hj Mohd Yusoff; Zalina, Binti Ibrahim
Penghasilan video 3S dan DBPRO memaparkan penyelidikan dan inovasi penghasilan serta penggunaan produk Smart Soft Stretcher dan Dead Body Protector (DBPRO) . Produk 3S telah berjaya mendapat anugerah dari pihak MESTECC pada tahun 2017 dalam Malaysia Commercialization Year 2017 (MCY2017). 3S merupakan soft stretcher yang mempunyai pelbagai fungsi dan dapat digunakan dalam pelbagai keadaan. DBPRO pula adalah produk penutup mayat yang menggunakan konsep origami dan boleh diletakan dibonet kereta untuk kegunaan kemalangan di jalan raya dan juga sebagai accessories kenderaan dan hadiah oleh pihak-pihak tertentu seperti syarikat insurans, bank, pengedar kereta dan sebagainya.