Lensa 106, Astro OASIS Jasa Tukun - Saiful Bahri, Hj Mohd Yusoff (Astro Oasis, 2020)
Astro Oasis Jasa Tukun: Penghasilan dokumentari yang memaparkan penyelidikan dan sumbangan tukun oleh Jabatan Perikanan Laut Sarawak (JPLS) dan projek tukun kulit kerang UNIMAS yang diketuai oleh PM Dr. Saiful Bahari Mohd Yusoff (UNIMAS) bagi perairan Sarawak. Dokumentari ini telah mendapat pengiktirafan pihak media, Astro Oasis sebagai salah satu projek yang dapat membantu meningkatkan kualiti hidupan laut di Sarawak melalui pelabuhan tukun-tukun termasuk tukun kulit kerang UNIMAS. Tukun-tukun juga adalah salah satu alat yang digunakan untuk menghalang pukat-pukat tunda dari mengaut hasil laut di perairan laut Sarawak. Dengan wujudnya tukun-tukun inilah nelayan-nelayan kampung dapat memperolehi ikan-ikan dan hidupan laut yang lebih bermutu dan banyak.