Lensa 106, Astro Oasis : RUMAH KETAM BAKAU - Saiful Bahari, Hj Mohd Yusoff (2020)
Astro Oasis Ketam Bakau: Penghasilan dokumentari yang memaparkan penyelidikan dan projek rumah penggemukanan ketam dari Floating Crab Farming UNIMAS yang diketuai oleh PM Dr. Saiful Bahari Mohd Yusoff (UNIMAS) dan Puan Zalina Ibrahim (UiTM Sarawak) selaku penyelidik bersama serta krew Astro Oasis dan staf UNIMAS. Sesi ini juga turut dibantu oleh Jabatan Perikanan Laut Sarawak (JPLS). Dokumentari ini telah mendapat pengiktirafan pihak media, Astro Oasis sebagai salah satu projek yang dapat membantu masyarakat B40 menjana pendapatan serta menghasilkan ketam bakau yang berkualiti tinggi yang mampu menyokong industri makanan laut di Malaysia, khususnya di Sarawak.