Pemerkasaan Pengajaran dan Pembelajaran Bahasa Melayu dalam Media Digital - Hamidah, Abdul Wahab; Wan Robiah, Meor Osman (Institut Terjemahan & Buku Malaysia, 2018)
Buku Pengajaran Bahasa, Budaya, dan Pendidikan antaranya memuatkan perbincangan tentang pengalaman, hasil penelitian penulis dalam bidang pengajaran, dan juga hasil penyelidikan yang berkait dengan bahasa, budaya, serta pendidikan. Buku ini juga mengandungi perbincangan tentang teknologi dalam bidang pengajaran bahasa yang dikaitkan juga dengan aspek globalisasi.