Pengurusan dan penilaian prestasi pekerja - Ahmad, Rusli (RS Publishing, 2011)
Buku ini menjanjikan liputan yang bersifatkomprehansif tentang aktiviti pengurusan dan penilaian prestasi pekerja. Semua pihak mengakui aktiviti ini sangat penting untuk diuruskan secara berkesan dan telus kerana impaknya kepada pekerjaan, individu, pasukan, kumpulan dan organisasi adalah sangat besar. Buku ini memberi garis panduan yang berkesan serta praktikal bagimana untuk menguruskan sistem penilaian prestasi pekerja secra sistematik dan cekap. Buku ini menjanjikan pemilikan perkara-perka berikut kepada pembaca ; Pengetahuan, Kemahiran, Pengalaman, Pemupukan sikap dan kelakuan, Kompetensi dan kepakaran.