Pameran Bakat Muda Sezaman 2019 - Mohamad Faizuan, bin Mat (2019)
Balai Seni Negara menganjurkan Pertandingan Anugerah Bakat Muda Sezaman 2019 yang bertujuan melahirkan dan mengangkat pelukis-pelukis muda di dalam dunia seni visual tanah air dan juga di peringkat antarabangsa.