ToyBox Malaysia Panduan Umum Guru - Julia Ai Cheng, Lee; Poh, B. K.; Pakri Mohamed, R. A.; Noor, M. I.; Abdul Talip, R.; Koh, D. C. L.; Hung, S. R.; Anchang, G. N. J.; Mohd Haron, M. Z.; Yatiman, N. H.; Ahmad Saberi, N. A.; Ting, K. W.; et al. (2020)
Konsep ToyBox Study diadaptasi daripada program ENERGY, program intervensi Cretan Health and Nutrition, manakala teks dan bahan diadaptasi daripada TigerKids. Bahan berkaitan Pinggan Sihat Malaysia digunapakai dengan izin daripada Bahagian Pemakanan, Kementerian Kesihatan Malaysia.