Lantikan sebagai Panel Juri bagi pertandingan pidato peringkat Negeri Sarawak bagi Karnival Program Pelancongan Pelajar, September 2011 - Shaik Hussain, S. A. (Universiti Malaysia Sarawak, 2011)
Satu karnival Program Pelancongan Pelajar diadakan pada 16-18 September 2011 di Kampung Budaya Sarawak Kuching.