Penerimaan Pendengar Terhadap Muzik Jazz Di Malaysia : Satu Kajian Ke Atas Pengunjung Jazz Ampang 103, Kuala Lumpur - Haziqah, Binti Sued. (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2018)
Kajian ini dijalankan ke atas sebuah komuniti Jazz di Ampang untuk melihat tahap penerimaan golongan komuniti tersebut terhadap muzik Jazz. Kajian ini akan dijalankan di Jazz Ampang 103, Taman Sri Ampang. Hasil daripada kajian ini diharap dapat membantu dalam usaha untuk meningkatkan tahap penerimaan pengunjung terhadap muzik bergenrekan Jazz di Ampang, Kuala Lumpur.