Program Latihan Seribu Nyadi Satu (Service Learning), Lubok Antu anjuran MSc.HRD Kohort Februari 2017 - Helmi, Sumilan; Victoria, Jonathan (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2017)
Lubok Antu Sri Aman, Sarawak: 26-27 April 2018