Program Jom Baca Bersama 10 Minit Dan Bedah Buku Peringkat Unimas 2014, Sempena Hari Buku Dan Hakcipta Sedunia ( Press Release) - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2014)
Program ini diadakan untuk : - menyemarak dan membudayakan amalan membaca dalam kalangan warga UNIMAS khasnya dan masyarakat amnya.