Laporan Portfolio Timbalan Dekan Hal Ehwal Pelajar & Alumni, FSKPM - Dayang Kartini, Abang Ibrahim (Faculty Science Cognitive and Human Development, 2018)
Laporan Tahunan bagi Portfolio Timbalan Dekan HEPA, FSKPM Tahunan (2017-2018)