Keberkesanan menu interaktif sakae sushi di The Curve, Kuala Lumpur - Lim, Wei Key. (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2009)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji keberkesanan menu interaktif di Sakae Sushi, The Curve. Penyelidikan mempercayai bahawa visual adalah cara menyampaikan informasi yang paling sesuai bagi makanan Jepun kepada pengguna. Dalam kajian ini, pelbagai kaedah metodologi seperti temu ramah, pemerhatian, data sekunder dan borang soal selidik telah digunakan untuk mendapatkan data-data terperinci.