Modul Bengkel Infografik dan Pengeditan Video Pendek - Salmiah, Abdul Hamid; Senin, N.; Auzani Zeda, Mohamed Kassim (2017)
Modul Bengkel ini telah dijalankan di Makmal Grafik, FSGK yang dianjurkan oleh Fakulti Seni Gunaan dan Kreatif dengan Kerjasama Kerajaan Negeri Sarawak. Modul Bengkel ini meliputi intipati Bengkel yang dijalankan selama 2 hari tersebut.