Filem, Tuhan dan penceritaan Desolasi - Yow, Chong Lee (2016)
Ketika ke pawagam untuk menonton Desolasi arahan Syafiq Yusof saya membawa seribu satu harapan selepas kisah penggunaan teknik imej janaan komputer (CGI) padanya dipuji kerana dapat 'memadamkan' kesesakan orang ramai di tengah pusat bandar raya Kuala Lumpur.