Lawatan Ilmiah ke Hospital Sentosa Kuching - Jamayah, Saili (2016)
Lawatan Ilmiah ke Hospital Sentosa Kuching oleh 60 pelajar KMU 1063 Pengenalan Kesihatan Mental, kursus elektif universiti yang ditawarkan oleh Jabatan Kaunseling, FSKPM.