Pesta Konvo 2004 Fakulti Kejuruteraan. - Universiti Malaysia Sarawak, Faculty of Engineering (Faculty of Engineering, 2004)
Gambar memaparkan suasana dan aktiviti-aktiviti yang dijalankan sepanjang konvokesyen berlangsung di Fakulti Kejuruteraan.