Majlis Fakulti Kejuruteraan 2005. - Fakulti, Kejuruteraan (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2005)
Majlis telah dihadiri oleh semua staff Fakulti dan tetamu Kehormat Majlis tersebut ialah YBhg. Prof. Datuk Khairuddin Ab Hamid, Timbalan Naib Canselor, Hal Ehwal Pelajar & Alumni