Anakku Celik Komputer - Syahrul Nizam, Junaini (buku prima, 2009)
Mengetengahkan peranan ibu bapa dalam membantu anak-anak seawal usia setahun untuk mengenali dan memahami fungsi komputer. Artikel-artikel ini adalah koleksi penulisan Syahrul Nizam Junaini dalam ruangan Anak dan ICT (kini Anda & ICT) di Majalah Pa&Ma.