Pekeliling Bendahari Bil.8/2015 - Garis Panduan Pengurusan Akaun Enterprise Peringkat Pusat Tanggungjawab (PTj) Di Bawah Pengurusan Universiti Malaysia Sarawak - Universiti Malaysia Sarawak, Pejabat Bendahari (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2015)
Oekeliling Bendahari ini bertujuan untuk memaklumkan garis panduan pengurusan Akaun Enterprise peringkat Pusat tanggungjawab (PTj) di bawah pengutusan Universiti Malaysia Sarawak selaras dengan kelulusan Mesyuarat Jawatankuasa Eksekutif Bil. 10/2015 ke 23 pada 3 Disember 2015.