Kualiti udara dalaman dan hubungkait dengan kesihatan - Rusnani, Omar (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Kajian tahap pencemaran dalaman yang dijalankan oleh Jabatan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (JKKP) di pejabat, hotel, tempat awam dan pusat hiburan mendapati tahap kualiti udara adalah tidak memuaskan.