Majlis Pelancaran Ihya' Ramadhan 1431H / 2010 M. peringkat Universiti Malaysia Perlis - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Majlis berlangsung pada 9 Ogos 2010 bertempat di Dewan Kapitol, Kangar, Perlis.