Abelmoschus Esculantus as a Flocculant to remove turbidity in waste water - Nurul Najihah, Jamil; Siti Aminah, Md Saad; Nurul Farhana, Md Noor; Nor Fitriza, Hashim; Che Rohaya, Saad (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
EITEX 2010 dianjurkan oleh Pusat Pengajian Kejuruteraan Alam Sekitar, UniMAP pada 3 Mac 2010 bertempat di Ruang Legar Makmal PPKAS, Kompleks Pusat Pengajian Jejawi 3, UniMAP.