Ferrocement Garden Table - Mohd Khairul Anuar, Mat Kupli; Syahrul Azizi, Kamaruzaman; Nor Afzan, Ariffin; Siti Aisyah, Ismail; Nurdini, Idris; Siti Sara, Abd Halim (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
EITEX 2010 dianjurkan oleh Pusat Pengajian Kejuruteraan Alam Sekitar, UniMAP pada 3 Mac 2010 bertempat di Ruang Legar Makmal PPKAS, Kompleks Pusat Pengajian Jejawi 3, UniMAP.