Parquet From Coconut Shell - Noor Ilya, Kosmadi; Siti Yashidah, Mohamed Yazid; Salwani, Saad; Nur Azielynie, Annuar; Maisarah, Ahmad (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Environmental Invention and Technology Exhibition (EITEX) 2010, 3 Mac 2010 dianjurkan oleh Pusat Pengajian Kejuruteraan Alam Sekitar di Ruang Legar Makmal, Pusat Pengajian Jejawi 3, UniMAP.