Use of Material Mixture Detergent into the Mortar to Simplify Ceil Works - Mohd Asharuddin, Hassan; Mohd Aizuddin, Yusri; Muhammad Firdaus, Ramlan; Rohana, Rozali; Norazalina, Ismail; Rohana, Hashim (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Environmental Invention and Technology Exhibition (EITEX) 2010, 3 Mac 2010 dianjurkan oleh Pusat Pengajian Kejuruteraan Alam Sekitar di Ruang Legar Makmal, Pusat Pengajian Jejawi 3, UniMAP.