Ferrocement Curing Tank - Norhasni, Muhammad; Raja Asyman, Raja Badrul Hisham; Nadhirah, Ab Aziz; Siti Zumayah, Saad; Nurliana, Zainul Abidin; Mohd Hanafi, Roslan (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Environmental Invention and Technology Exhibition (EITEX) 2010, 3 Mac 2010 dianjurkan oleh Pusat Pengajian Kejuruteraan Alam Sekitar di Ruang Legar Makmal, Pusat Pengajian Jejawi 3, UniMAP.