Economic Pavement - Mohd Ekhwan, Razali; Mohd Azrin, Azmi; Chin, Guan Yee; Nur Inani, Yunus; Nornasihah, Ibnu Abbas (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Environmental Invention and Technology Exhibition (EITEX) 2010, 3 Mac 2010 dianjurkan oleh Pusat Pengajian Kejuruteraan Alam Sekitar di Ruang Legar Makmal, Pusat Pengajian Jejawi 3, UniMAP.