Ferrocement Concrete Bench - Abdul Hasib, Mahamod; Mohd Azlan, Abdul Rahman; Mohd Amirul Hafiz, Ilias; Faizatul Harlina, Muhamad Shah; Nurwirdiana, Abdul Razak; Norhidayat, Ruslan (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Environmental Invention and Technology Exhibition (EITEX) 2010, 3 Mac 2010 dianjurkan oleh Pusat Pengajian Kejuruteraan Alam Sekitar di Ruang Legar Makmal, Pusat Pengajian Jejawi 3, UniMAP.