StyreneSolve: Process and Traditional Treatment with Crude Extract from Malaysian local Citrus Fruits - Khairul Anuar, Hussin; Mazni, Zakaria; Tan, Guan Tyng; Nur Izzati, Mohamad Sobri; Nurliyana, Ariffin; Wan Nurhazirah, Kamaruzaman (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Environmental Invention and Technology Exhibition (EITEX) 2010, 3 Mac 2010 dianjurkan oleh Pusat Pengajian Kejuruteraan Alam Sekitar di Ruang Legar Makmal, Pusat Pengajian Jejawi 3, UniMAP.