Apa yang dikatakan tentang “safety” - Rusnani, Omar (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Rujukan: Pengaturan Sendiri Didalam Pengurusan Keselamatan Dan Kesihatan Pekerjaan - Ismail Bahari, Ph.D UKM.