Development of autonomous vehicle control using GPS - Zulkifli, Husin; Mohd Najmuddin, Mohd Hassan (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
PECIPTA 2007 telah dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia Malaysia (USM), 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.