Mortar Clay for Insulation - Engku Muhammad Afnan, Engku Azman; Mohd Irwansyah, Mohd Bakri; Mohd Khairil Hakimi, Kahirolazar; Ayraf Nasuha, Zakaria; Norzalina, Zakaria; Wan Muhammad Azfar, Wan Azmi (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Environmental Invention and Technology Exhibition (EITEX) 2010, 3 Mac 2010 dianjurkan oleh Pusat Pengajian Kejuruteraan Alam Sekitar di Ruang Legar Makmal, Pusat Pengajian Jejawi 3, UniMAP.