Prawn Hatchering Expert System (PhEs) - Rohani, S. Mohamed Farook; Zulkifli, Husin; Zulkiflee, Abu Bakar (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 telah berlangsung pada 7 Januari 2010 bertempat di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali ini merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.