Main Hole Cover from Fiberglass - Azuan Aziz, Awang; Muhamad Hanif, Yusof; Wan Rusmawi, Wan Mohamed; Masri Hana, Mohamad Apandi (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
EITEX 2010 dianjurkan oleh Pusat Pengajian Kejuruteraan Alam Sekitar, UniMAP pada 3 Mac 2010 bertempat di Ruang Legar Makmal PPKAS, Kompleks Pusat Pengajian Jejawi 3, UniMAP.