Tank of Flood Reduce - Muhammad Farhan, Che Mansor; Amzar Syazwan, Mat Amin; Mohd Shaari, Jamaludin; Mohamad Azim, Rosle; Mohamad Firdaus, Rahmad (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
EITEX 2009 dianjurkan oleh Pusat Pengajian Kejuruteraan Alam Sekitar, UniMAP pada 3 Mac 2010 bertempat di Ruang Legar Makmal PPKAS, Kompleks Pusat Pengajian Jejawi 3, UniMAP.