A Cost Effective Negative Plenum Cleanroom for Microelectronic Engineering Undergraduate Programme - Uda, Hashim, Prof. Madya Dr.; Zul Azhar, Zahid Jamal, Prof. Dr.; Nur Hamidah, Abdul Halim; Mohammad Nuzaihan, Md Nor (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
Prof. Dr. Uda dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat emas di Pameran R&D IPTA 2005 yang berlangsung pada 30 September - 2 Oktober 2005 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur. Pameran R&D IPTA 2005 telah dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia dan Universiti Teknologi Malaysia.