A Novel Insect Repellent Soap Based on Neem and Eucalyptus Citriodora Oil - Mohd Noor, Ahmad, Prof. Dr.; Khairul Farihan, Kassim; Singh, Harbant, Assoc. Prof. Dr. (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
Prof. Dr. Mohd Noor Ahmad dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat gangsa di Pameran R&D IPTA 2005 yang berlangsung pada 30 September - 2 Oktober 2005 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur. Pameran R&D IPTA 2005 telah dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia dan Universiti Teknologi Malaysia.